Двоє людей загинули в неділю на дорогах Львівщини

09:00 22 травня 2017 р.

На автодорозі «Київ-Чоп»

На автодорозі «Київ-Чоп»
Фото: зі сторінки громадської організації «Варта 1» в інтернет-мережі «Facebook»

Смертельні дорожньо-транспортні пригоди сталися в Давидові й біля Гаїв.

У неділю, 21 травня, о 18:20 на автодорозі «Київ-Чоп» поблизу ГРК «Мала Швейцврія» в селі Давидів у Пустомитівському районі сталося зіткнення мікроавтобусу «Рено Трафік» під керуванням стриянина 1963 року народження та автомобіля «Тойота Королла». В результаті цієї ДТП отримали травми різного ступеню важкості та були доставлені до лікувальних закладів четверо людей.

Зокрема – пасажир автомобіля «Тойота Королла» 1961 року народження, житель Київської області, який помер в операційному відділі 8-ї міської клінічної лікарні; водій автомобіля «Тойота Королла» 1988 року народження, киянин, який скерований у військово-медичний клінічний центр Західного регіону: пасажирка автомобіля «Тойота Королла»  1951 року народження, жителька Київської області, яку медики госпіталізували до реанімаційного відділення 8-ї міської клінічної лікарні; пасажир автомобіля «Тойота Королла», киянин 2015 року народження, госпіталізований в обласну дитячу клінічну лікарню «Охматдит».

Натомість у неділю, 21 травня, о 22:50 поблизу села Гаї у Пустомитівському районі автомобіль «Рено Кенго» під керуванням львів’янина 1978 року народження, здійснив наїзд на пішохода, жителя села Чимеринці в Перемишлянському районі 1970 року народження, який від отриманих травм помер на місці пригоди.

Про це повідомили сьогодні, 22 травня, в департаменті з питань цивільного захисту Львівської обласної державної адміністрації.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів