Два селища на Львівщині – у фіналі всеукраїнського конкурсу

10:20 26 липня 2017 р.

Фото до новини


Фото: прес-служба Львівської облдержадміністрації

Підкамінь і Верин змагатимуться з 18 опонентами.

У Львівській ОДА повідомили сьогодні, 26 липня: «Селища Підкамінь і Верин на Львівщині увійшли до фіналу II Всеукраїнського конкурсу «Неймовірні села України». Таке рішення прийняла Експертна рада конкурсу. Відтак села Львівщини змагатимуться з 18 опонентами».

«Проголосувати за улюблене село кожен охочий може на сайті «AgroPortal.ua» до 16 серпня. Паралельно з онлайн-голосуванням кожен член експертної ради виставить оцінки селам-конкурсантам», – поінформували також в облдержадміністрації.

«Загальний призовий фонд конкурсу – 150 тисяч гривень – буде розподілений між переможцями змагань. Села отримають сертифікат на певну суму, з подальшою закупівлею організаторами необхідного інвентарю. Переможець конкурсу отримає також унікальну можливість відвідати восени Німеччину з метою обміну досвідом щодо розвитку державного управління та коопераційного самоврядування. Загалом для участі у конкурсі надійшли понад 300 заявок», – повідомили також сьогодні, 26 липня, в прес-службі Львівської обласної державної адміністрації.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів