Другий етап четвертої хвилі часткової мобілізації стартував на Львівщині з оповіщення громадян

13:10 3 березня 2015 р.

Фото до новини


Фото: newsru.ua

Як повідомили у вівторок «Щоденному Львову» в прес-службі ЛОДА, наразі на території нашої області вручають повістки до районного військового комісаріату.

«На Львівщині стартував другий етап четвертої хвилі часткової мобілізації», – повідомили сьогодні, 3 березня, «Щоденному Львову», в прес-службі облдержадміністрації, конкретизуючи при цьому:

«Наразі на території області відбувається оповіщення громадян. Військовозобов’язаним вручають повістки, аби ті з’явилися до районного військового комісаріату.

Працюють медичні комісії, формують відповідні команди з придатних для військової служби громадян. Вже найближчим часом запланована відправка у навчальний центр, де військовозобов’язані удосконалять свої знання з військової справи.  

За словами тимчасовіого виконувача обов’язків військового комісара Львівського обласного військового комісаріату, підполковника Олександра Тіщенка, військові комісаріати Львівщини з першим етапом четвертої хвилі часткової мобілізації в цілому впоралися. Він також відзначив, що найбільша кількість добровольців спостерігається у м. Львові, Пустомитівському, Городоцькому, Сокальському та Червоноградському районах».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів