ДПСУ оновила інформування про завантаженість прикордонних пунктів пропуску

13:30 20 лютого 2017 р.

Фото до новини


Фото: dpsu.gov.ua

На офіційному веб-сайті Держприкордонслужби запрацював оновлений сервіс, на якому можна ознайомитися зі станом завантаженості пунктів пропуску на державному кордоні.

Про це повідомили сьогодні, 20 лютого, в Держприкордонслужбі, де також конкретизували: «Нині на веб-сайті Держприкордонслужби запрацювала оновлена інтерактивна карта http://dpsu.gov.ua/ua/map/. На даному сервісі позначені пункти пропуску та різними кольорами стан їх завантаженості на виїзд з України. Вся інформація оновлюється кожні три години.

«Натискаючи позначку пункту пропуску громадяни мають можливість дізнатися про час його роботи, кількість легкових і вантажних авто перед пунктом пропуску, а також швидкість оформлення легкових автомобілів за годину. Окремі пункти пропуску також доповнені зображенням з камер відеоспостереження», – зазначено також у повідомленні.

«Якщо час очікування становить не більше однієї години, то значок пункту пропуску позначений зеленим кольором. Синій колір на інтерактивні карті характеризує середній стан завантаженості, де час  очікування транспортного засобу – до двох годин. А якщо завантаженість висока та час очікування автомобілів складає більше двох годин це – червоний колір», – повідомили також сьогодні, 20 лютого, в Держприкордонслужбі.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів