Дорожню розмітку на вулиці Петлюри у Львові нанесуть через два тижні

15:37 25 травня 2015 р.

Фото до новини


Фото: прес-служба Львівської міськради

Відсьогодні між вулицями Любінською й Кульчицької розпочали ремонтувати тротуар.

Компанія «ШРБУ-65» відремонтувала на замовлення Залізничної районнлї адміністрації Львова близько семи тисяч квадратних метрів дорожнього покриття  й відсьогодні там розпочали ремонтувати тротуар площею близько двох тисяч квадратних метрів. Голова Залізничної районної адміністрації Надія Банах розповіла:

«До цього об’єкту ми підійшли прискіпливо. Тут є незручні сходи, а ми зробимо для мешканців плавний зручний пандус з перилами – перехід на вулицю Любінську, і так само буде на переході через вулицю Петлюри.

На вулицю Петлюри капітально відремонтовано дорожнє покриття, через два тижні, по технології, нанесемо тут дорожню розмітку.  І паралельно тривають роботи по ремонту тротуару.

Ширина газону буде 4,5 метра, ширина тротуару – п’ять метрів і 0,5 метра – технічний тротуар. Вартість ремонту тротуару – 990 тияч. грн».

Також на вулиці Петлюри відновлюватимуть сквер. Зокрема, у ньому заплановано відновити освітлення, газони, влаштувати плитку та встановити відпочинкові лавки. 

Також буде відновлено скульптуру, яка розміщена у цьому сквері. На відновлення благоустрою скверу у міському бюджеті передбачено 200 тис. грн.

Надія Банах наголосила: «Маємо попередні домовленості з підприємцями, що вони теж долучаться до відновлення благоустрою скверу. Тут гуляють мами з дітками і ми обов’язково відновимо цей сквер».

На сьогодні на території району також виконано капітальний ремонт тротуарів площею 3100 квадратних метрів на вулицях Кульчицької; Сигнівка, 52; Городоцька, 128-138 – на суму 1485 тисяч грн. Проведено ремонт дорожнього покриття вулиць Петлюри й Садової площею близько 7000 квадратних метрів.

Ремонтні роботи проводяться за такими адресами: вулиця Патона 2/3, 2/6, 12; вулицця Садова, 25а; вулицця Калнишевського. Загалом, для проведення капітального та поточного ремонту доріг, тротуарів та дворів у Залізничному районі Львова у міському бюджеті передбачено близько 13,5 млн. грн. 

Про це повідомили сьогодні, 25 травня, «Щоденному Львову», в прес-службі міської ради.

Як інформував «ЩЛ», відсьогодні на вулиці Петлюри у Львові ремонтують тротуар.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів