Добротвірська ТЕС зменишила обсяг викидів забруднюючих речовин

10:15 10 серпня 2017 р.

Добротвірська ТЕС

Добротвірська ТЕС
Фото: tvi.ua

На ДП «Львіввугілля» обсяги викидів в атмосферне повітря забруднюючих речовин збільшилися впродовж другого кварталу 2017 року в порівнянні з відповідним періодом минулогона 159,64 тонн.

У Львівській ОДАповідомили сьогодні, 10 серпня: «До суб’єктів господарювання, які входять до оновленого «Переліку 100 об'єктів, які є найбільшими забруднювачами довкілля в Україні» у Львівській області належать Добротвірська ТЕС, державне підприємство «Львіввугілля», Львівське міське комунальне підприємство «Львівводоканал», ПАТ «Львівська вугільна компанія». Згідно з отриманою за результатами діяльності у другому кварталі 2017 року інформацією від підприємств-забруднювачів, загалом констатуємо збільшення екологічного тиску на довкілля (порівняно з відповідним періодом 2016 року) підприємствами ДП «Львіввугілля»,  зменшення негативного впливу Добротвірською ТЕС, ПАТ «Львівська вугільна компанія» та ЛМКП «Львівводоканал».

В облдержадміністрації також поінформували про впливи підприємств на довкілля в першому кварталі 2017 року: №ДП «Львіввугілля»: обсяги викидів в атмосферне повітря забруднюючих речовин упродовж другого кварталу 2017 року збільшилися на 159,64 тонн у порівнянні з відповідним періодом у 2016 року.  Добротвірська ТЕС: обсяги викидів в атмосферне повітря забруднюючих речовин у другому кварталі 2017 року зменшилося на 14% (на 1,8 тисячі тонн) у порівнянні з аналогічним періодом минулого року. Викиди діоксиду вуглецю практично не змінилися. ПАТ «Львівська вугільна компанія»: впродовж другого кварталу 2017 р. обсяги накопичення відходів  зменшилися на 25 % (на 44 тисячі тонн) у порівнянні з першим кварталом 2016 року. ЛМКП «Львівводоканал»: у другому кварталі 2017 року обсяги скидів у р. Полтва зворотних вод після каналізаційно-очисних споруд Львова по першій і другій технологічних лініях зменшилися відповідно на 2,3% (на 0,2 млн. кубометрів) та 29,5% (на 9 млн. кубометрів) у порівнянні з відповідним періодом 2016 року».

Про це повідомили сьогодні, 10 серпня, в прес-службі Львівської обласної державної адміністрації.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів