До сесійної зали Львівської міськради увірвалися власники тварин (оновлено)

13:40 26 травня 2016 р.

Фото до новини


Фото: Zaxid.net

Пікетувальники вимагають звільнити Оксану Кошак з посади директора комунального підприємства «Лев».

Сьогодні, 26 травня, до Львівської міської ради прийшли з пікетом зі своїми улюбленцями власники тварин, які, зокрема, вимагають звільнити Оксану Кошак із посади директора комунального підприємства «Лев». Пікетувальники також зажадали провести відкритий конкурс на цю посаду і перевірити фінансово-господарську діяльність підприємства зі залученням громадськості. Якщо вимоги власників тварин не будуть почуті, то вони обіцяють зайти до приміщення міської ради, де в ці хвилини розпочалась чергова сесія міської ради. Про це повідомив сьогодні, 26 травня, кореспондент  агенції «УНН», який також поінформував»: «Власники тварин разом зі своїми улюбленцями заходять на сесію».

Натомість у прес-службі міськради поінформували «Щоденний Львів» у четвер: 

«Місто закликає активістів до конструктивної дискусії щодо ситуації на ЛКП «Лев». Як розповіла, начальник відділу кадрів Львівської міської ради Галина Бордун, сьогодні після виступу на сесії активістів щодо питання ЛКП «Лев», відбулась робоча зустріч з активістами. Відтак, усіх закликають до конструктивної дискусії.

Галина Бордун також зазначила: «Ми готові до конструктивної дискусії. Але потрібні підставові аргументи, документи. Якщо активісти роблять якісь заяви, то, перш за все, повинні керуватись фактами та документами. До цієї дискусії треба долучити різні середовища».

Відтак, наступна зустріч з активістами щодо ситуації по ЛКП «Лев» запланована після 6 червня».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів