До прибирання снігу на вулицях Львова залучатимуть 138 одиниць техніки

12:22 23 жовтня 2014 р.

Фото до новини


Фото: photo-lviv.in.ua

Як повідомили в четвер «Щоденному Львову» в прес-службі міської ради, до виконання робіт з механізованого прибирання вулично-дорожньої мережі міста сплановано використання 94 одиниці прибиральної техніки – піскорозкидувачі, підмітальні машини, підмітальні трактори та грейдери, а також 44 одиниці техніки для навантаження, вивезення снігу та погрузки піскосуміші – ескаватори, фронтальні навантажувачі та самоскиди.

У прес-службі міської ради повідомили сьогодні, 23 жовтня, «Щоденному Львову», що до прибирання снігу на вулицях Львова залучатимуть 138 одиниць техніки. У повідомленні також конкретизують:

«За інформацією відділу благоустрою управління інженерного господарства ЛМР, до виконання робіт з механізованого прибирання вулично-дорожньої мережі міста сплановано використання 138 одиниць спеціальної техніки. З них 94 одиниці прибиральної техніки, а саме піскорозкидувачі, підмітальні машини, підмітальні трактори та грейдери і 44 одиниці техніки для навантаження, вивезення снігу та погрузки піскосуміші, а саме ескаватори, фронтальні навантажувачі та самоскиди.

Нагадаємо, санітарне прибирання вулично-дорожньої мережі міста здійснюється на підставі укладених договорів районними адміністраціями з львівськими комунальними підприємствами та з іншими організаціями та  підприємствами, які надають послуги з механізованого та санітарного ручного прибирання. Першочерговими для механізованого прибирання є магістральні і радіальні вулиці, якими здійснюється рух громадського авто- та електротранспорту. 

У другу чергу механізованим способом здійснюється прибирання бічних вулиць, внутрішньоквартальних та інших проїздів, які включені у маршрути механізованого прибирання.  До прибирання снігу вулично-дорожньої мережі щоденно буде залучатися в середньому 190 робітників санітарної очистки та додатково дорожні робочі ЛКП ШРП районів». 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів