До пошуку рятувальників неподалік Львова залучено 100 курсантів (відео)

18:10 30 травня 2016 р.

Фото до новини


Фото: зі сторінки Львівського обласного управління ДСНС в інтернет-мережі «Facebook»

Прес-секретар обласного управління ДСНС Віталій Туровцев запевнив: «Пошуково-рятувальна операція триватиме доти, поки ми не знайдемо тіло останньої людини».

До пошуку завалених на звалищі рятувальників залучено 100 курсантів профільного вузу Державної служби з надзвичайних ситуацій. Про це повідомив сьогодні, 30 травня, в ефірі телеканалу «112 Україна» заявив прес-секретар Львівського обласного управління ДСНС Віталій Туровцев. ослівно ж він розповів:

«Упродовж дня наші рятувальники проводили обстеження даної звалища на предмет виявлення нових осередків, в результаті такого обстеження близько 15 годин стався зсув сміття, лавиною цього сміття присипало трьох рятувальників. Один рятувальник врятувався. Наразі тривають пошукові роботи з пошуку цих людей.

До місця події направлено максимум сил головного управління. Зараз до пошукових робіт залучено 200 рятувальників і 100 курсантів навчального закладу нашого профільного і задіяно 18 одиниць рятувальної техніки.

Пошуки тривають... Пошуково-рятувальна операція триватиме, поки ми не знайдемо тіло останньої людини».

Про це повідомили сьогодні, 30 травня, на телеканалі «112 Україна». Як інформував «ЩЛ», на Грибовицькому сміттєєзвалищі неподалік Львова потрапили під завали пожежники, яких шукають під завалами 171 рятувальник, активісти закликають львів’ян допомогти в пошуку рятувальників.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів