До органів внутрішніх справ Львівщини надійшло цього року 18561 звернення

16:40 6 липня 2015 р.

Фото до новини


Фото: mvs.gov.ua

В обласному управлінні МВС запевнили, що його начальник «приймає громадян щовівторка, починаючи з 11:00 до тих пір, доки не буде вирішено усіх питань, з якими вони звертаються».

Від початку року до Львівського обласного управління МВС надійшли 18561 звернень громадян. Із них із міністерства внутрішніх справ України – 259, з Верховної Ради України – п’ять, з Адміністрації Президента України – вісім, з інших органів влади та управлінь – 3131, безпосередньо від громадян – 4885. Крім того, до Львівського обласного управління МВС надійшло 41 звернення від народних депутатів України та два запити.

На виконання вимог Закону України «Про доступ до публічної інформації» в Головному управлінні МВС України у Львівській області проведено ряд практичних та організаційних заходів, спрямованих на покращення роботи із запитами на інформацію громадян, реагування та оперативність їх розгляду в підпорядкованих органах та підрозділах. Особистий прийом громадян керівництвом ГУМВС України у Львівській області здійснюється щотижнево за графіком.

Начальник Головного управління приймає громадян щовівторка, починаючи з 11:00 до тих пір, доки не буде вирішено усіх питань, з якими вони звертаються. Прийом громадян, що прибули з районів, а також із невідкладних питань, проводиться щоденно протягом робочого дня начальниками служб ГУМВС та іншими співробітниками через відповідального чергового (тел. 258-60-02, 272-47-44, 258-60-01).

Про це повідомили сьогодні, 6 липня, в прес-службі (відділі зв’язків із громадськістю) львівського обласного управління МВС.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів