До Львова повернулися зі зони бойових дій п’ятнадцятеро добровольців-автоінспекторів

09:15 8 січня 2015 р.

Фото до новини


Фото: прес-служба Львівського обласного управління ДАІ

Як повідомили в четвер у прес-службі обласного управління ДАІ, його співробітники патрулювали в «гарячих точках» і на блокпостах, забезпечували супровід вантажів та стежили за безпекою дорожнього руху.

У прес-службі обласного управління ДАІ повідомили сьогодні, 8 січня, що до Львова повернулися зі зони бойових дій 15 добровольців-автоінспекторів. У повідомленні також конкретизують:

«Рідні та друзі зустрічали правоохоронців, не стримуючи сліз радості та щастя. П’ятнадцятеро добровольців з ДАІ Львівщини вирушили на схід країни ще у грудні. 

Протягом місяця вартові доріг несли службу у зоні АТО та після чергової ротації повернулися додому. Працівники Державтоінспекції патрулювали у «гарячих точках» та на блок-постах, забезпечували супровід вантажів, стежили за безпекою дорожнього руху.

Зустрічати героїв прийшли найрідніші – батьки, дружини та діти, друзі й  колеги. Не стримуючи сліз, вони обіймали хлопців, радіючи, що ті повернулися додому живими та здоровими».

Як інформував «ЩЛ», 6 січня в зону бойових дій на сході України вирушили ще 15 працівників Державтоінспекції Львівщини. Як повідомили у вівторок у відділі зв’язків із громадськістю обласного управління МВС, працівники ДАІ Львівщини вже вшосте вирушили в зону бойових дій на сході України.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів