До Львова повернулися з передової 136 десантників (відео, оновлено)

23:50 12 червня 2015 р.

Фото до новини


Фото: Роман Балук/«День»

Бійці 80-ї аеромобільної бригади знову вирушать на схід України через два тижні.

Сьогодні, 12 червня, потягом «Харків-Львів» на головний залізничний вокзал найбільшого міста на заході України, де на них із нетерпінням чекали рідні та близькі, приїхали з передової 136 бійців 80-ї аеромобільної бригади. Керівник Західного регіонального медіа-центру підполковник Олександр Поронюк, який, до речі, сам кілька днів тому повернувся до Львова із зони бойових дій, зазначив: «Приємно, що налагоджено систему ротації й люди мають час на відпочинок».

На пероні – обійми, квіти, національні прапори і відкорковане шампанське – за щасливе повернення. Військовослужбовці пробули у зоні АТО хто три, а хто – шість місяців. 

Тепер от відпочиватимуть, а через два тижні знову на службу – у неспокійний схід.  Кажуть, що не терпиться якомога швидше скинути форму, помитися, переодягтися у цивільне, поїсти домашнього  і  бодай кілька днів побути вдома – в оточенні рідних, у мирному і спокійному Львові.

Про це повідомили сьогодні, 12 червня, в київській газеті «День». Натомість на «Телеканалі новин «24» розповіли в п’ятницю:

«Із зони АТО до Львова приїхали 136 бійців 80-ї аеромобільної бригади. Після кількох місяців служби деяким бійцям доведеться здавати сесію.

Щойно військові вивантажили речі, як в їх сторону летять бризки шампанського. Після війни та дороги бійці кажуть, що найбільше хочеться просто потрапити додому. 

Зараз на хлопців чекає відпустка. Але двоє хлопців розповіли, що їм доведеться провести весь відпочинок за книжками.

За їх словами, вони вчаться на поліграфістів і зараз якраз розпочинається сесія. Після відпочинку більшість з них повернеться до зони АТО».

Про це повідомили сьогодні, 12 червня, на «Телеканалі новин «24».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів