До Львова повернулися близько 120 десантників 80-ї аеромобільної бригади (відео, оновлено)

18:33 21 грудня 2014 р.

Фото до новини


Фото: Західний регіональний медіа-центр Міністерства оборони України

Як повідомив у неділю Західний регіональний медіа-центр Міноборони, біля військової частини на вулиці Стрийській воїнів-десантників з державними прапорами України та вигуками «Слава героям!» зустрічали родичі, представники громадських організацій, а також львів‘яни, які принесли для дітей військовослужбовців символічні подарунки-«миколайчики».

Сьогодні, 21 грудня, до Львова повернулися близько 120 військовослужбовців 80-ї окремої аеромобільної бригади повітряно-десантних військ України. Про це повідомляє в неділю Західний регіональний медіа-центру Міністерства оборони України.

У повідомленні зазначається, що десантники виконували поставлені задачі в районі міста Щастя й прибули в рамках ротації на двотижневий відпочинок, після чого знову приступлять до виконання поставлених задач. «Біля військової частини на вулиці Стрийській у Львові воїнів-десантників з державними прапорами України та вигуками «Слава героям!» зустрічали родичі, представники громадських організацій, а також львів‘яни, які принесли для дітей військовослужбовців символічні подарунки-«миколайчики», адже батьки не мали змоги передати їм у День Святого Миколая подарунки, перебуваючи в цей час далеко від дому», – йдеться також у повідомленні.

Натомість «Телеканал новин «24» інформує сьогодні, 21 грудня:

«До Львова на ротацію повернулось близько сотні бійців вісімдесятої аеромобільної бригади. Хлопці не були вдома близько чотирьох місяців.

Кажуть, витримати усі випробовування допомагали думки про рідних. Військовослужбовців вітали не лише рідні а й прості львів'яни. Бійці кажуть, за часу проведений у зоні АТО стали братами.

На жаль, не всі повернулись живими. Четверо військових із підрозділу загинули.

«Вони виконували бойові завдання в районі Щастя, Луганської ТЕЦ, Лисичанська, Кримського, на блокпостах, виконували завдання щодо охорони й здійсненя припускного режиму», – розповідає в.о. командира службової частини Анатолій Ільчинський.

До дому військові приїхали на десять днів. Після відпустки повертаються знову захищати Батьківщину від російських окупантів».

Про це повідомляється в неділю на «Телеканалі новин «24».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів