До Львова курсуватимуть потяги з Варшави, Вроцлава й Перемишля

13:24 30 жовтня 2015 р.

Фото до новини


Фото: rynek-kolejowy.pl

Розклад поїздів у зворотному напрямку поки що не оприлюднено.

«Після кількарічної перерви польська компанія «PKP Intercity» відновлює обслуговування напряму Перемишль-Львів-Перемишль», – повідомили на польському порталі «Rynek Kolejowy». За кілька днів перед цим «PKP Intercity» оголосила, що з 13 грудня запускає нічні потяги сполученням Варшава-Львів. Заяву про можливість прямого сполучення між Варшавою і Львовом компанія оприлюднила у вересні, а тепер проект вступає у стадію реалізації.

Крім того, перевізник у співпраці з «Укрзалізницею» запустить ще кілька додаткових рейсів до Львова, які курсуватимуть через прикордонний перехід Перемишль-Мостиська.

Портал «Delo.ua» пише зокрема про потяг сполученням Вроцлав-Львів. Потяги з Вроцлава і Варшави будуть слідувати через Краків, з прибуттям до Львова вранці 6:03 або 7:15 залежності від дати. Розклад поїздів у зворотному напрямку поки нещо  оприлюднено.

Щодо рейсу «Перемишль-Львів-Перемишль», то зі Львова потяг виїжджатиме о 8.10 за київським часом і прибуватиме до Перемишля о 9.48 за Варшавою. З цього потягу можна буде пересісти на потяги до Кракова, Вроцлава і Зельоней Гури.

З Перемишля потяг виїжджатиме о 17.50, прибуття до Львова – 21.25. З нього можна буде пересісти на потяги до Києва, Вінниці, Одеси, Харкова тощо. Перший рейс нового потяга очікується 19 грудня. Обслуговуватися маршрут буде з допомогою українських вагонів, придбаних у Польщі.

Про це повідомили сьогодні, 30 жовтня, в інтернет-виданні «Європейська правда» з посиланням на портал «Rynek Kolejowy» й «Delo.ua».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів