Дівчина з Нововолинська померла у львівській лікарні від отриманих у ДТП травм

15:15 16 серпня 2017 р.

Фото до новини


Фото: varta1.com.ua

Зусилля лікарів не змогли подолати важкі ушкодження 21-річної Ангеліни Дунас.

На порталі оперативних новин «Varta 1» повідомили сьогодні, 16 серпня: «Вчора, о 22.30, у Львівській лікарні швидкої допомоги померла, не приходячи до свідомості Ангеліна Дунас (Міщук). Зусилля лікарів не змогли подолати важкі ушкодження після ДТП. Про це на своїй сторінці у «Facebook» повідомила шкільна вчителька дівчини Наталія Венгрин».

«27 липня на перехресті Ярослава Мудрого й Городоцької сталася ДТП з потерпілими (наїзд на пішохода). Водій-винуватець втікав із місця ДТП пішки, оскільки небайдужий таксист заблокував його автомобіль. Під час затримання він чинив опір, тому поліціянти застосували кайданки», – нагадали також на порталі оперативних новин «Varta 1».

«Потерпілій надали першу домедичну допомогу й викликали карету швидкої медичної допомоги, ще один екіпаж патрульної поліції й слідчих. У постраждалої виявили злам склепіння черепа з поширенням на основу, забій головного мозку важкого ступеня, перелом лонної та сідничної кісток справа зі зміщенням, злам латерального відростка правої великогомілкової кістки», – повідомили також на порталі оперативних новин «Varta 1».

Як інформував «ЩЛ», жителька Нововолинська Ангеліна Міщук (Дунас), яку збив 27 липня у Львові легковик, перебувала в комі.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів