Дев’ять нових парковок запрацюють у Львові 1 липня

09:50 22 червня 2017 р.

Переможцем у конкурсі на визначення балансоутримувача 13 парковок стало ЛКП «Львівавтодор».

У Львівській міськраді повідомили сьогодні, 22 червня: «16 травня відбувся конкурс на визначення балансоутримувача 13 парковок. Переможцем у конкурсі і балансоутримувачем парковок стало ЛКП «Львівавтодор». З 1 липня запрацюють дев’ять з них».

«Зокрема – сім парковок у першій зоні паркування: на вулиці Волошина – 14 паркомісць, на вулиці Григоровича – 13 паркомісць, на вулиці Герцена – 19 паркомісць, на вулиці Фредра – 14 паркомісць, на вулиці.Ковжуна – 20 паркомісць, на вулиці Гавришкевича – 23 паркомісця, на вулиці Наливайка – 12 паркомісць (ціна паркування тут становитиме шість гривень за годину), а також дві парковки у другій зоні паркування: на вулиці Городоцькій,83 (біля цирку) – 49 паркомісць, на перетині вулиць Стрийської й Володимира Великого – 104 паркомісця. Ціна паркування становить тут дві грнивні за годину. Тут буде встановлено паркомати, для оплати за користування парковкою», – поінформували також у міськраді.

Прес-секретар ЛКП «Львівавтодор» Олексій Хміль розповів: «Після перемоги в конкурсі ми отримали на обслуговування 13 нових парковок. А це, відповідно, 341 паркомісце. З 1 липня відбудеться відкриття дев’zти парковок, а з 1 серпня відбудеться відкриття зони паркування біля «Вернісажу».

Про це повідомили сьогодні, 22 червня, в прес-службі Львівської міськради, де також нагадали, що,  відповідно до закону України, 10% паркомісць віддається безкоштовно для людей з інвалідністю.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів