Дев’ять автобусів змінили свої маршрути у Львові

13:48 17 листопада 2017 р.

Фото до новини


Фото: city-adm.lviv.ua

Два приміських автобусів також оминають ділянку вулиці Личаківської, на якій тривають ремонтні роботи.

У Львівській міськраді повідомили сьогодні, 17 листопада: «На вулиці Личаківській триває капітальний ремонт дороги. У зв’язку з ремонтними роботами, до 22-ї години 21 січня 2018 року перекрито для руху транспорту вулицю Личаківську від вулиці Крупꞌярської до вулиці Черемшини».

У міськраді також попередили: «На час перекриття вулиці Личаківської від вулиці Крупꞌярської до вулиці Черемшини відбулися зміни у схемі руху дев’ятьох міських маршрутів – №5Н, №5А, №15, №18, №29, №36, №39, №47А, №50. Також за новим маршрутом здійснюють об’їзд шатл-баси, які возять студентів від гуртожитків Львівського національного університету імені Івана Франка».

Автобус №5а (площа Різні – Винники) об’їжджає в напрямку Винників вулицями Некрасова і Черемшини, у протилежному – вулицями Богданівською, Старознесенською, Заклинських, Кордуби, Богдана Хмельницького, Гайдамацькою, Замарстинівською.

Автобус №15 (Приміський вокзал – Майорівка) в обох напрямках курсує вулицею Зеленій. Замість вулиці Личаківської і Городоцької в напрямку вокзалу вона їде вулицею Вітовського.

Автобус №18, який зараз курсує від Залізничної поліклініки до вулиці Ялівець, частково скоротився. Автобуси не доїжджають до кінцевої біля АС-6, а повертають на вулиці Мечникова і їхатимуть вулицею Некрасова до стадіону «СКІФ» на Цетнерівці.

Автобус №29 (Залізничний вокзал – Винники) в напрямку Винників об’їжджає перекриту ділянку Личаківської вулицями Некрасова і Черемшини, а у зворотному напрямку – вулицями Пасічною, Вашингтона, Зеленій, Мечникова.

Автобус №36 (площа Кропивницького – Винники) замість Підвальної і частини Личаківської курсує вулицями Замарстинівською, Гайдамацькою, Богдана Хмельницького, Кордуби, Заклинських, Старознесенською, Богданівською і Трактом Глинянським.

Маршрут автобуса №39 змінився кардинально, зокрема змінилися обидві кінцеві зупинки – автобуси не заїжджають на вулицю Грінченка, а курсуватимуть від АС-6  вулицями Кривчицькою, Богданівською, Ковельскою, Кукурудзяною, Липинського й проспектом Чорновола через Центр, Личаківською, Мечникова до стадіону «Скіф» на Цетнерівці.

Автобус №47А (площа Різні – проспект Червоної Калини) у напрямку Сихова об’їждає вулицями Некрасова й Черемшини, а в напрямку центру курсуватиме по вулицями Зеленою, Студентською й Мечникова.

Автобус №50 (Рясне-2 – вулиця ДжорджаВашингтона) з Личаківської повертає на вулицю Мечникова, далі вулицями Костя Левицького і Зеленою їхатиме вулицями Джорджа Вашингтона та Пасічною.

Нічний автобус №5Н (Залізничний вокзал – вулиця Раковського) в напрямку Сихова їде вулицями Некрасова, Черемшини і Пасічною, а в протилежному – вулицями Зеленою, Студентською й Мечникова.

Студентський шатл-бас курсує від гуртожитків на вулиці Медової Печери вулицями Пасічною, Джорджа Вашингтона, Зеленою, Костя Левицького до Галицької площі, а в зворотному напрямку – вулицями Пекарською, Мечникова, Зеленою, Джорджа Вашингтона і Пасічною.

Приміський автобус №217а омина. закриту ділянку дороги на вулиці Личаківській у Львові в напрямку від центру міста вулицями Личаківською, Мечникова, Некрасова, Черемшини, знову Личаківською й далі за маршрутом. А в напрямку до центру міста – вулицями Личаківською, Пасічною, Джорджа Вашингтона, Зеленою, Студентською, Мечникова, знову Личаківською й далі за звичним маршрутом.

Натомість приміський автобус №138 оминає закриту ділянку дороги на вулиці Личаківській у напрямку від центру міста автобуси курсуватимуть вулицями Личаківською, Мечникова, Некрасова, Черемшини, знову Личаківською й далі за звичним маршрутом. А в напрямку до центру міста – вулицями Джорджа Вашингтона, Зеленою, Студентською, Мечникова, Личаківською й далі за маршрутом.

Про це поінформували сьогодні, 17 листопада, в прес-службі Львівської міськради.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів