Десантникам 80-ї аеромомобільної бригади зі Львова вкотре передали допомогу, зібрану їх земляками

13:08 11 лютого 2015 р.

Фото до новини


Фото: зі сторінки волонтера Сергія Глотова в інтернет-мережі «Facebook»

Організатор і координатор допомоги українським військовим на східних теренах нашої країни Сергій Глотов повідомив у середу, що бійцям доставили продукти, миючі засоби, засоби гегієни, цвяхи, тосол, ключі та багато, багато іншого.

Організатор та координатор допомоги українським військовим на східних теренах нашої країни Сергій Глотов повідомив сьогодні, 11 лютого:

«Друзі! Передали військовим 80-ї ОАМБ (окремї аеромобільної бригади зі Львова. – «ЩЛ») продукти, миючі засоби, засоби гегієни, солодощі, овочі, фрукти, повидло, м'ясні консерви, крупи, чай, каву, соління, консервацію, цвяхи, тосол, ключі та багато, багато іншого – все те, що було зібрано і передати нам семінаристами Львівської Духовної Семінарії Святого Духа (отець Юрій Чорний).

Ми також передали печиво, солодощі, горіхи, мед, зібрані волонтерами громадської ініціативи «Допоможи фронту» біля пам'ятника королю Данилу Галицькому, в мережі магазинів «Барвінок» та «Рукавичка». Окреме спасибі луганським патріотам з Києва за торт з логотипом 80-ї бригади та учням школи № 99 м. Львова за вареники.

Ми також передали телефон з посиленою батарейкою й протиударний (1355 грн). Дякуємо всім, хто допомагають!

Також дуже потрібні кошти для придбання двох бензинових генераторів по 8000 грн, двох приладів нічного бачення по 7000 грн, десятьох глушників на АК (по 800 грн ). Карта ПриватБанку 5168742014096287 Глотов Сергій.

Дуже потрібні ключі рожкові (від 10 до 40), головки, викрутки, сокири, колуну, молотки, цвяхи (великі), скоби, тосол, мило. Інструментни можна приносити: на збірку біля пам'ятника королю Данилу Галицькому у Львові (вівторок, четвер, субота з 17.00 до 19.00); на наш склад на головній пошті Львова (1 поверх, колишній «Райфайзенбанк») з 15.00 до 19.00 (понеділок-субота).

Друзі! Підтримайте репост!».

Сергій Глотов повідомив це сьогодні, 11 лютого, на своїй сторінці в інтернет-мережі «Facebook».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів