Держенергоефективності й Львівська ОДА підписали меморандум про партнерство

21:10 27 квітня 2017 р.

В облдержадміністрації запевнили, що об’єднання та координація зусиль щодо впровадження на Львівщині системи енергоменеджменту забезпечить ефективне використання енергоресурсів бюджетними установами, які фінансуються з обласного та місцевих бюджетів.

У Львівській обласній державній адміністрації повідомили сьогодні, 27 квітня: «У межах III форуму енергоефективного партнерства «Енергетичний менеджмент: Досвід кращих» Львівська обласна державна адміністрація та Державне агентство з енергоефективності та енергозбереження України підписали Меморандум про партнерство щодо запровадження систем енергетичного менеджменту для підвищення енергетичної ефективності будівель бюджетних установ. Львівську обласну державну адміністрацію на Форумі представив директор департаменту паливно-енергетичного комплексу та енергозбереження Михайло Мельник».

«Об’єднання та координація зусиль щодо впровадження у Львівській області системи енергоменеджменту забезпечить ефективне використання енергоресурсів бюджетними установами, які фінансуються з обласного та місцевих бюджетів. При початковому етапі впровадження систем енергоменеджменту можна досягти від 5% до 8% економії енергоресурсів», – запевнили в ОДА.

«Скорочення енергоспоживання може досягти 20% за рахунок налагодження ефективної експлуатації об’єктів. Система енергоменеджменту у Львівській області впроваджується у межах програми енергозбереження для бюджетної сфери Львівщини на 2016-2020 роки, зокрема бюджетними установами здійснюється щоденний моніторинг споживання енергоресурсів, визначено найбільшенергозатратні будівлі, проведено ряд енергетичних аудитів та впроваджено комплексні заходи з термомодернізації», – повідомили також сьогодні, 27 квітня, в прес-службі Львівської обласної державної адміністрації.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів