Державне земельне агентство Львівщини відкрило «Єдине вікно» для обслуговування учасників АТО

16:55 19 березня 2015 р.

Фото до новини


Фото: novadoba.com.ua

Як повідомили в четвер в прес-службі облдержадміністрації, «Єдине вікно» Держземагентства Львівської області працюватиме в робочі дні на проспекті В’ячеслава Чорновола, 4.

Держземагентство Львівщини відкрило «Єдине вікно» для обслуговування учасників АТО. Рішення про створення «Єдиного вікна» було прийняте у зв’язку зі суттєвим збільшенням кількості заяв, що подають учасники АТО на отримання земельних ділянок. 

Також «Єдине вікно» покращить якість обслуговування та пришвидшить терміни розгляду заяв, виділення земельних ділянок із земель державної власності для учасників АТО, обмежить коло чиновників, з якими контактують учасники АТО, до одного працівника. Начальник Головного управління Держземагентства у Львівській області Степан Ярмус зазначив також: «До того ж, це наш крок наперед, адже передбачаємо збільшення кількості військовослужбовців бажаючих отримати землю, зокрема у зв`язку з демобілізацією».

Відсьогодні «Єдине вікно» працюватиме в робочі дні (у понеділок-четвер – з 9.00 до 17.00 , у п’ятницю – з 9.00 до 16.00, перерва – з 13.00 до 14.00, субота й неділя – вихідні дні) за адресою: м. Львів, проспект В’ячеслава Чорновола, 4, 10-й поверх, к. 88. Про це повідомили сьогодні, 19 березня, в прес-службі Львівської облдержадміністрації.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів