Депутати Львівської міськради ухвалили створення «Прозорого офісу»

17:28 16 листопада 2017 р.

Фото до новини


Фото: wikimapia.org

У міськраді запевнили: «Сесія проголосувала за створення центру надання послуг у форматі «Прозорий офіс».

У Львівській міськраді поінформували сьогодні, 16 листопада: «У Львові створять центр надання адміністративних послуг, у тому числі послуг соціального характеру, у форматі «Прозорий офіс» на вулиці Костя Левицького, 67. Це пілотний проект, який реалізовують у містах України для запровадження ефективної системи надання послуг у сфері соціальної політики. За відповідну ухвалу сьогодні під час сесії проголосували 48 депутатів».

В управлінні соціального захисту ЛМР розповіли: «Відповідно до розпорядження Кабінету міністрів України №578-р «Про реалізацію на території Дніпра, Києва, Львова, Одеси та Харкова пілотних проектів щодо створення центрів надання соціальних послуг у форматі «Прозорий офіс» від 8 серпня 2016 року, Львівська міська рада бере участь в реалізації зазначеного пілотного проекту. Реалізація пілотного проекту проводиться на базі Личаківської районної адміністрації на вулиці Костя Левицького, 67.

«Станом на сьогодні у приміщеннях адміністрації вже функціонує територіальний підрозділ Центру надання адміністративних послуг. З метою реалізації пілотного проекту, Личаківському відділу соціального захисту передано в оренду для службових потреб нежитлові приміщення загальною площею 510,8 м² на вулиці Костя Левицького, 67. Також передбачені видатки на виготовлення проектно-кошторисної документації та реконструкцію приміщень в сумі 867 тисяч гривень. Загальна сума необхідних коштів складає 1497,9 тисячі гривень», – повідомили також у міськраді.

«На даний час вже укладено договір оренди, виготовлено проектно-кошторисну документацію та проводяться відповідні роботи з реконструкції приміщень Личаківського відділу соціального захисту (34 робочих місця). Також у приміщеннях Личаківської районної адміністрації проводяться роботи щодо відкриття єдиної приймальні управління Пенсійного фонду у Личаківському районі Львова. Окрім того, Львівська міськрада звертається зі заявою до міністерства соціальної політики України для отримання субвенції  на проведення робіт, пов’язаних із створенням і забезпеченням функціонування центрів надання адміністративних послуг у форматі «Прозорий офіс» на 2017 рік (відповідно до затвердженої постанови №779 від 11.10.2017 Кабінету Міністрів України)», –  розповіли також у прес-службі Львівської міськради.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів