Демобілізація тих, хто відслужили належний термін, розпочнеться 15 травня, – Генштаб (відео)

23:20 5 травня 2015 р.

Фото до новини

У прес-службі Генерального штабу Збройних Сил України повідомили у вівторок: «Демобілізація тих, хто відслужив належний термін, буде проведена згідно плану з 15 травня протягом кількох тижнів».

Біля будівлі Міністерства оборони України відбувся мітинг рідних та близьких військовослужбовців 11-го батальйону територіальної оборони Збройних Сил України. Головною вимогою була ротація бійців, які, за їхніми словами, знаходяться на передовій вже понад 90 діб, а також якнайшвидша демобілізація військовиків батальйону передали сьогодні, 5 травня, на сайті Міністерства оборони повідомлення Генерального штабу Збройних Сил України, який також інформує:

«Повідомляємо, що ротація підрозділів залучених до АТО, проходить за рішенням керівництва АТО, яке приймається виходячи з обстановки у зоні бойових дій. Демобілізація тих, хто відслужив належний термін, буде проведена згідно плану з 15 травня протягом кількох тижнів.

Наголошуємо, що терміни проведення демобілізації, ротації та особливості виконання бойових завдань підрозділами, які залучені до проведення АТО, є інформацією, розголошення якої негативно впливає на безпеку особового складу. Таким чином, проведення масових акцій з вимогою оприлюднення цих даних наражає наших вояків на небезпеку.

Прес-служба Генерального штабу Збройних Сил України».

Як інформував «ЩЛ», сьогодні під будівлею Львівської облдержадміністрації родичі бійців 24-ї бригади вимагали їх ротації, натомість голова ЛОДА Олег Синютка пообіцяв вирішити цю проблему.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів