Четверо людей замерзли на Львівщині насмерть

09:00 17 січня 2018 р.

Фото до новини


Фото: te.20minut.ua

Троє людей померли від переохолодження на Дрогобиччині, ще одна – на Самбірщині.

У департаменті з питань цивільного захисту Львівської облдержадміністрації поінформували в середу: «17 січня о 9:50 надійшло повідомлення, що 15 січня в селі Опака в Дрогобицькому районі виявили на вулиці без ознак життя тіло місцевого жителя 1992 року народження. попередня причина смерті – переохолодження».

«17 січня о 13:00 надійшло повідомлення про те, що о 09:25 на вулиці в селі Рихтичі в Дрогобицькому районі виявили тіло місцевого жителя 1957 року народження без ознак насильницької смерті. Ймовірна причина смерті – переохолодження», – розповіли також в облдержадміністрації.

«17 січня о 13:45 надійшло повідомлення, що на вулиці Володимира Великого в Дрогобичі виявили тіло невстановленої особи жіночої статі без ознак насильницької смерті. Ймовірна причина смерті – переохолодження», – поінформували також в облдержадміністрації.

«17 січня о 21:40 надійшло повідомлення, що на вулиці в районі парку в селі Угерсько в Самбірському районі виявили тіло місцевого жителя 1974 року народження без ознак насильницької смерті. Ймовірна причина смерті – переохолодження», – повідомили також у департаменті з питань цивільного захисту Львівської облдержадміністрації.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів