Через морги на сході України пройшли 1336 тіл наших силовиків, ще близько 500 зараз – у Донецьку (відео)

23:20 19 вересня 2014 р.

Фото до новини


Фото: nardim.at.ua

Про це повідомив у п'ятницю заступник голови Дніпропетровської ОДА Святослав Олійник.


Відео: «Телеканал новин «24»

У моргах Дніпропетровської, Запорізької, Харківської і Донецької областей було проведено 1336 судово-медицинських експертиз тіл загиблих воїнів АТО, а ще близько 500 тіл знаходяться у Донецьку. Про це повідомив у п'ятницю ввечері в прямому ефірі програми «Шустер LIVE» на Першому Національному телеканалі заступник голови Дніпропетровської облдержадміністрації Святослав Олійник.

«Ми узагальнили інформацію із декількох обласних бюро судово-медичних експертиз. Я сьогодні можу назвати достатньо точну цифру – 1336 судово-медичних експертиз було проведено в моргах Дніпропетровської, Запорізької, Харківської і Донецької областей. Ще близько 500 тіл зараз перебувають у Донецьку», – заявив Святослав Олійник.

Заступник голови Дніпропетровської облдержадміністрації уточнив, що це тіла українських військових, добровольців та бійців спецпідрозділів МВС, які брали участь в АТО. Він також повідомив, що наразі в зоні АТО працюють пошукові групи у рамках координації волонтерського руху МОУ. 

«За даними цих пошукових груп, які щоденно збирають тіла в районі Старобешевого, Іловайська і Савур-могили і на територіях, які не знаходяться під контролем української влади, ми очікуємо, що там буде знайдено 400-500 тіл. Більшість з цих тіл не підлягають опізнанню», – зазначив Святослав Олійник.

Він відзначив, що ці цифри загиблих стосуються періоду з 9 травня по сьогоднішній день. Заяву заступника голови Дніпропетровської облдержадміністрації передає сьогодні, 19 вересня, кореспондент агенції «Укрінформ».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів