Частина громадського транспорту курсуватиме у Львові пізніше

10:00 6 листопада 2016 р.

Деякі маршрути львівських трамваїв, тролейбусів та автобусів змінено з 8.00 до 14.00 або скорочено.

Про це під час прес-конференції на тему «Проведення масштабної бігової події – першого півмарафону у Львові – «Grand Prix Lviv Half Marathon 2016», яка відбулася у Львівському прес-клубі, повідомив заступник начальника управління транспорту та зв'язку ЛМР Ігор Собенко. Він також пояснив: «Схема цього пробігу така, що зачіпає майже всі маршрути громадського транспорту. Тому ми змушені деякі маршрути просто не випускати до обіду, тому що значна частина цих маршрутів накладається на маршрут марафону».

За словами Ігоря Собенко, трамвай №1 буде курсувати в неділю, 6 листопада, від аквапарку до площі Соборної, №2 – від Пасічної до Мушака, №5 – від Торф’яної до аквапарку, №6 – від залізничного вокзалу до вулиці Миколайчука, №7 – від Торф’яної до Шевченка та №10 – від залізничного вокзалу до Городоцької. Тролейбус №13 матиме кінцеву зупинку біля ТЦ «Форум» вже з вечора суботи, 5 листопада, і до закінчення марафону.

Натомість автобуси №№ 48, 50 та 53 почнуть працювати аж у другій половині дня в неділю, після 14.00. Зокрема, автобус маршруту № 33 їхатиме від ринку «Південний» до Окружної, №7 буде об’їжджати марафон по Кульпарківській, Клепарівській, Шпитальній Під Дубом, №25 поїде по Кульпарківській на Городоцьку вулицею Клепарівською, №8 – з Брюховичів до кільця біль Шевченківської райадміністрацї, №№ 3а та 4а доїжджатимуть тільки до Стрийського ринку, №1а – від Галицького перехрестя до площі Різні, № 45 – від Пулюя до Сахарова, №№ 37 та 46 – з Сихова до площі Митної. Також усі автобусні маршрути з Винників, №№ 29 та 5а, зупинятимуться на площі Митній.

Ігор Собенко також повідомив: «Водночас, ми сподіваємося, що будуть ситуативні перекриття вулиць. Тобто, якщо колона марафонців вже пройде якусь певну дистанцію, то поліція зможе пропускати автобуси далі. І вже після 14.00 6 листопада місто повернеться у звичний режим пересування».

Як інформував «ЩЛ», 600 осіб у Львові за гроші пробіжать 21 кілометр напівмарафону.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів