Біля пам’ятника королю Данилу у Львові збиратимуть допомогу бійцям, пригощаючи рубцями

11:26 25 квітня 2015 р.

Фото до новини


Фото: зі сторінки волонтера Любові Возняк в інтернет-мережі «Facebook»

Активіст громадської організації «Допоможи фронту» Любов Возняк розповіла про те, що зараз потребують фронтовики, а відтак – чекатимуть у суботу волонтери на площі Галицькій.

Активіст громадської організації «Допоможи фронту» Любов Возняк розмістила на своїй сторінці в інтернет-мережі «Facebook» ілюстроване повідомлення про те, що зараз потребують бійці на передовій, а відтак – чекатимуть 25 квітня волонтери на площі Галицькій. Вона також написала: «Збірки біля Короля Данила знов відновлюються. Ми вас чекаєм і хлопці теж».

Натомість на сторінці «VIRIBUS UNITIS • СПІЛЬНИМИ ЗУСИЛЛЯМИ • ДОПОМОЖИ ФРОНТУ» в інтернет-мережі «Facebook» повідомляється:

У суботу, 25 квітня, з 13.00 до 19.00 учасники «Львівського кульїнарного клюбу «Zdorowja I Spoki'j» влаштовують доброчинне частування з казана на підтримку акції волонтерської ініціативи «Допоможи фронту».

 «У суботу, 25 квітня, у Львові на площі Галицькій біля Короля Данила відбудеться волонтерська збірка, організована ініціативою «Допоможи фронту». На підтримку акції учасники «Львівського кульїнарного клюбу «Zdorowja I Spoki'j» влаштовують доброчинне частування з казана.

Повертаємося з «Рубцями по-львівськи / Flaki po lwowsku». От що нам ніколи не зрадить і підтримає в тривожний час!

Зібрані кошти будуть передані волонтерам для придбання спорядження для бійців визвольної війни. Не прогавте шансу поїсти на свіжому повітрі, підтримати одне-одного бадьорим спілкуванням і допомогти нашим хлопцям на фронті.

З 13.00 до 19.00 волонтери з громадської ініціативи «Допоможи фронту» збиратимуть необхідні у війську речі. Достойно і з користю, назло ворогу – частуймося і допомагаймо!». 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів