Бійцям 24-ї механізованої бригади з Львівщини бракує на Луганщині кави

12:00 9 травня 2015 р.

Фото до новини


Фото: зі сторінки волонтера Сергія Глотова в інтернет-мережі «Facebook»

Організатор і координатор допомоги українським військовим на східних теренах нашої країни Сергій Глотов повідомив про те, що вкотре доставили на передову й потребують там наші військові.

Організатор і координатор допомоги українським військовим на східних теренах нашої країни Сергій Глотов розмістив на своїй сторінці в соцмережі фотографію з Луганщини й написав:

«Ранкова кава на посту. 24 МБР (24-та окрема Залізна механізована бригада імені Дакнила Галицького з Яворова на Львівщині. – «ЩЛ»), Луганська область.

Друзі. Маємо велику потребу в каві, для наших воїнів на передовій, просять постійно, але останніми днями посилати було нічого... Всім, хто можуть допомогти, будемо дуже вдячні.

Все, як завжди, йде на передову. Кава, чай цукор, сигарети!  Всім, хто можуть допомогти, прохання – приносити до пам’ятника королю Данилу на площі Галицькій у Львові (у вівторок, четвер і суботу зі 17.00 до 19.00).

Зараз дуже потрібні гроші для придбання восьми радіостанцій, чотирьох бензопил, п’ятьох павербанок, чотирьох каліматорних прицілів, трьох знімних жорстких дисків, 50-ти кепок, 100 метрів дроту, 50 пар берців і кросівок, 10 пар наколінників і 20-ти ножів. Дуже потрібні гроші для придбання всього цього! Навіть декілька гривень можуть наблизити нас до купівлі одного комлекту корисних речей! Карта Приватбанку 5168742014096287 Глотов Сергій».

Сергій Глотов написав це на своїй сторінці в інтернет-мережі «Facebook», де він невдовзі додав:

«Друзі! Ось ще невеликий фотозвіт... 30 механізована бригада в Донецькій області, вчора їх пошарпало трохи біля Горлівки... Але на Паску вони отримали від нас пасочки солодощі, трохи сала й м'яса, трохи пізніше – двіупаковки паперу та один комплект італійської форми для одного богатиря! Спасибі Вам за те, що допомагаєте й що не байдужі до того, що відбувається!».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів