Бійці зведеного загону транспортної міліції Львівщини готуються до відрядження на схід

18:18 6 березня 2015 р.

Фото до новини


Фото: підрозділ зв’язків з громадськістю УМВС України на Львівській залізниці

Як повідомили в підрозділі зв’язів із громадськістю управління МВС на Львівській залізниці, зведений загін транспортної міліції зібрали на полігоні навчально-тренувального центрі «Верещиця».

«Зведений загін транспортної міліції готується до відрядження на схід», – повідомили сьогодні, 6 березня, в прес-службі (підрозділі зв’язів із громадськістю) управління МВС на Львівській залізниці, конкретизуючи при цьому:

 «Служба у зоні АТО, для транспортних правоохоронців стала вже не тільки службовим обов’язком, а почуттям гідності та патріотизму за Україну. Ось і цього разу вони працюватимуть на залізничних мостах, вокзалах, перонах, будуть брати участь у проведенні спецоперацій і допомагати розкривати злочини місцевим правоохоронцям. 

Слідчі, оперативники карного розшуку, кінологи і фахівці інших міліцейських служб проведуть у відрядженні місяць. Перед відправкою у відрядження за наказом начальника Управління МВС України на Львівській залізниці полковника міліції Володимира Дитюка, всі учасники зведеного загону проходять обов'язкову спецпідготовку.

Спочатку правоохоронці навчаються за місцем своєї служби - в лінійних органах внутрішніх справ. Але набагато більш серйозне навчання їх чекало на спеціальних зборах.

Зведений загін зібрали на полігоні навчально-тренувального центрі «Верещиця». Тут для співробітників провели заняття з психологічної та медичної підготовки.

Саме для того, щоб уникнути трагічних наслідків, для співробітників проводять курс спецпідготовки. Крім того, бійці пройшли вогневу підготовку зі стрільби практично з усіх видів носимої зброї.

Проінструктувати правоохоронців на навчання прибув начальник кадрового забезпечення Управління підполковник міліції Ігор Лучко. Він зауважив, щоб співробітники міліції під час службового відрядження неухильно дотримувалися службової дисципліни. 

Подібні заняття проходять для транспортних правоохоронців, відряджених на Схід, проводяться постійно. Бійці продовжать навчання по прибуттю до місця дислокації, куди вони відправляться в найближчий час».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів