Бійці на Луганщині отримали посилки зі Львівщини

12:50 27 жовтня 2016 р.

Фото до новини


Фото: прес-служба міністерства оборони України

Патріоти передали на фронт медпрепарати, теплі речі й дитячі малюнки.

У прес-службі міністерства оборони України повідомили сьогодні, 27 жовтня, що в підрозділи Збройних Сил України, які захищають Станицю Луганську та її околиці, вкотре доставлено посилки від дітей та волонтерів Львівщини, Рівненщини та Харківщини з медикаментами, теплими речами, термосами та малюнками бійцям. Усе це передали їм офіцери групи цивільно-військового співробітництва оперативно-тактичного угруповання «Луганськ».

Начальник групи ЦВС ОТУ «Луганськ», полковник Олександр Ковальчук, зауважив: «Приємно привозити до бойових позицій подарунки від дорослих та юних патріотів України. Тому ми стараємося по мірі надходження посилок одразу ж доставляти їх до найгарячіших точок зони проведення бойових дій як цього разу. Люди у погонах із задоволенням читають дитячі листи, розглядають нехитрі візерунки. У ці хвилини вони на мить забувають про труднощі, згадують своїх синів і доньок» 

Українські воїни прикріпили аплікації та обереги на стінах бліндажів і в кабінах бойових машин, аби вони радували око і берегли від ворожих куль.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів