Бійці й родини героїв отримали з бюджету Львівщини ще 233 тисяч гривень, – ЛОДА

14:10 22 вересня 2017 р.

В облдержадміністрації запевнили: «Впродовж тижня на реалізацію комплексної програми соціальної підтримки учасників АТО та їхніх родин, бійців-добровольців АТО, а також родин Героїв Небесної Сотні з обласного бюджету скеровано 233 тисяч гривень».

У прес-службі Львівської облдержадміністрації повідомили також сьогодні, 22 вересня: «Одноразову адресну грошову допомогу на реабілітацію отримають два учасники АТО з числа інвалідів війни (у розмірі, відповідно, 10,15 тисяч гривень), соціальні виплати – 83 дитини загиблих (померлих) учасників АТО, Героїв Небесної Сотні (по 2,5 тисячі гривень). Для відшкодування витрат, пов’язаних із наданням пільг на житлово-комунальні послуги родинам Героїв Небесної Сотні спрямовано 0,5 тисячі гривень».
«Загалом з початку року на соціальну підтримку учасників АТО, їхніх родин, бійців-добровольців АТО, а також родин Героїв Небесної Сотні з обласного бюджету скеровано 10,9 млн. гривень. Адресні грошові допомоги отримали понад 1000 осіб, з них 154 учасники АТО ( інваліди війни) на реабілітацію та близько 200 дітей, батьки яких загинули під час участі в антитерористичній операції або померли та Героїв Небесної Сотні», – поінформували також у прес-службі Львівської обласної державної адміністрації.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів