Бійці батальйону територіальної оборони Львівщини «Воля» знову вирушили в зону бойових дій

15:55 30 січня 2015 р.

Фото до новини


Фото: wikipedia.org

Як повідомив у п’ятницю керівник Західного регіонального медіа-центру Міністерства оборони Олександр Поронюк, на схід України вирушили не щойно мобілізовані, а ті, хто вже служили півроку й більше.

На схід України знову вирушили сьогодні, 30 січня, бійці третього батальйону територіальної оборони Львівської області «Воля», підпорядковані Збройних сил України. Вони уже не вперше їдуть на схід, тому забезпечені те усім необхідним, а зброю та амуніцію отримають  уже на місці.

Керівник Західного регіонального медіа-центру Міністерства оборони Олександр Поронюк розповів інтернет-виданню «Zaxid.net»: «Вони прибудуть на постійне місце дислокації окремих батальйонів, де отримають бронежилети, кевларові шоломи та зброю. Це не щойно мобілізовані. Це люди, які вже служили півроку й більше. В них обмундирування є. Ми їх зустрічали в урочистій обстановці біля пам’ятника Тарасу Шевченку. Вони усі були в бушлатах і теплому обмундируванні». 

За словами Олександра Поронюка, держава забезпечила бійців теплим одягом. Якщо хтось прогуляв, продав чи подарував бушлат, то обов’язок бійця відкупити його.

Як повідомляв «Zaxid.net», 370 бійців батальйону територіальної оборони «Воля» повернулись на ротацію до Львова зі зони бойових дій 5 грудня.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів