Бійці 58-ї мотопіхотної бригади та їхні родини проходять реабілітацію на Львівщині

12:40 23 квітня 2018 р.

Фото до новини


Фото: mil.gov.ua

У реабілітаційному центрі навчально-спортивної бази зимових видів спорту міністерства оборони «Тисовець» проводиться черговий оздоровчий збір групи військовослужбовців – учасників АТО з 58-ї окремої мотопіхотної бригади оперативного командування «Північ».

Про це повідомили сьогодні, 23 квітня, в прес-службі міністерства оборони. Начальник Навчально-спортивної бази зимових видів спорту міністерства оборони України «Тисовець», підполковник Василь Пилипчак, розповів: «Склад групи, яка прибула до нас – це солдати, сержанти військової служби за контрактом, які ще на початку весни цього року виконували бойові завдання в районі проведення АТО на Донбасі. Для проведення більш якісної реабілітації після участі в АТО до складу таких груп залучаються і дружини та діти військовослужбовців».

Василь Пилипчак запевнив: «Враховуючи попередній досвід ми дещо змінили підходи до спектру послуг, які можемо надати відпочивальникам. Тепер більше уваги приділяємо активному відпочинку на природі. Для дітей, яких наразі приїхало до нас 12, пропонуємо активні заняття на свіжому повітрі, а також вже відповідним чином обладнано дитячу кімнату».

«Упродовж наступних двох тижнів понад 30 представників військової частини та членів їхніх сімей матимуть змогу пройти психологічне відновлення, долучитися до різноманітних активних та пасивних занять. Оздоровленню їхнього стану та самопочуття сприятимуть не лише відповідна матеріально-технічна база, а професійний персонал та чисте гірське повітря, чудові краєвиди українських Карпат», – поінформували також у міністерстві оборони.

«Уже декілька груп військовослужбовців 72-ї окремої механізованої бригади імені Чорних Запорожців та членів їх родин пройшли таку реабілітацію. Навчально-спортивна база зимових видів спорту «Тисовець» – один із закладів, якому приділяється особлива увага, адже тут поєднуються заходи психологічної реабілітації та фізичного виховання і спорту. Зокрема, за дорученням Президента України, у системі Міністерства оборони розгортається ціла мережа реабілітації військовослужбовців», – розповіли також у міністерстві оборони.

«Навчально-спортивна база зимових видів спорту «Тисовець» – один із закладів, де приділяється особлива увага військовослужбовцям учасникам АТО. Для реабілітації тут поєднано заходи психологічної реабілітації та фізкультури», – повідомили також у прес-службі міністерства оборони та опублікували фоторепортаж зі Львівщини.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів