Батьки полеглих на сході України львів’ян щороку отримуватимуть 5000 гривень

17:22 28 квітня 2017 р.

Виконавчий комітет ЛМР затвердив у п’ятницю, 28 квітня, положення про виплачу одноразової допомоги в розмірі п’ять тисяч гривень: матерям – до Дня Матері, а батькам загиблих бійців – до Дня Батька.

Про це повідомили сьогодні, 28 квітня, Львівській міськраді. У ній також конкретизували: «Зокрема, з метою фінансової та соціальної підтримки батьків осіб, які загинули (пропали безвісти) або померли внаслідок поранення, контузії чи каліцтва, одержаних під час безпосередньої участі в антитерористичній операції – мешканців мЛьвова, у Львові щороку виплачуватимуть їм одноразову матеріальну допомогу у розмірі п’ять тисяч гривень»

«Як повідомили в управлінні соціального захисту населення ЛМР, станом на сьогодні у Львові 85 батьків бійців, які загинули в АТО. Зокрема, 34 матері та 24 батьків бійців-львів’ян. Також у Львові є 14 матерів та 13 батьків не львів’ян, діти яких загинули в АТО, але які проживають у Львові. Відтак, на цей рік на ці потреби у міському бюджеті передбачено 425 тисяч гривень», – повідомили також сьогодні, 28 квітня, в прес-службі Львівської міськради.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів