Автобуси курсуватимуть у Львові інакше через ремонт вулиці Замарстинівської

10:15 16 травня 2019 р.

Фото до новини


Фото: lenta.lviv.ua

У четвер, 16 травня, у Львові частково перекрили до 22-ї години 1 грудня рух транспорту на ділянці вулиці Замарстинівської від вулиці Липинського до вулиці Торф’яної.

Про це повідомили на порталі оперативних новин «Varta1». Депутат Львівської міської ради Ігор Зінкевич розповів: «Отже, приступають до капітального ремонту іншої частини Замарстинівської – від Липиського до Торфяної, де розворотне кільце для трамваю, того щоб запустити трамвай Замарстинівською і, як планувалося, аби він міг до нового року здійснювати рух, а цей район нарешті за такий довгий період отримав трамвай і можливість ним скористатися».

«У четвер, 16 травня, заплановані роботи без перекриття руху, а вже з понеділка, 20 травня, буде повне перекриття для капітального ремонту цієї ділянки», – поінформували також на порталі оперативних новин.

Ігор Зінкевич розповів також: «Уже узгоджено об’їзд громадського транспорту. У зв’язку з проведенням ремонтних робіт вулиці Замарстинівської (від вулиці Липинського до вулиці Торф’яної), міські автобуси №26 та №39 тимчасово змінять свою схему руху. Міський автобус №39 курсуватиме проспектом Чорновола й вулицями Липинського та Хмельницького, а №26 – проспектом Чорновола й вулицями Липинського, Миколайчука, Лінкольна й Тичини».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів