Аварії знеструмили на Львівщині 14 населених пунктів

09:15 22 червня 2017 р.

У вівторок, 21 червня, на території Львівської області були зафіксовані чотири порушення в роботі систем електропостачання.

Зокрема, в Дрогобицькому районі о 05:00 унаслідок спрацювання системи автоматики на лінії електропередач були знеструмлені села Воля Якубова й Добрівляни. Аварійна бригада Дрогобицького РЕМ ліквідувала аварію й відновила електропостачання о13:45.

У Самбірському районі о 07:15 унаслідок спрацювання системи автоматики на лінії електропередач були повністю знеструмлені села Берестяни, Викоти й Копань та частково – Воля-Баранецька. Аварійна бригада Самбірського РЕМ ліквідувала аварію й відновила електропостачання о 17:05.

У Турківському районі о 07:30 унаслідок замикання дротів на лінії електропередач були повністю знеструмлені села Буковинка, Верхнє Село, Верхній Турів, Зворець, Комарники, Нижнє Село й Нижній Турів. Аварійна бригада Турківського РЕМ відновила в повному електропостачання селам Верхній Турів, Верхнє Село, Нижній Турів і Нижнє Село о 14:17, а Буковинці, Зворцю й Комарникам – о 14:55.

У Сколівському районі о 22:40 унаслідок спрацювання системи автоматики на лінії електропередач були знеструмлені 119 приватних житлових будинків у селі Орі. Аварійна бригада Сколівського РЕМ уже розпочала роботи з пошуку місця аварії, її ліквідації та відновлення електропостачання.

Про це повідомили сьогодні, 22 червня, в департаменті з питань цивільного захисту Львівської обласної державної адміністрації.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів