Аварії позбавили гарячої води 17 будинків у Львові

11:00 13 листопада 2017 р.

Фото до новини

У «Львівтеплоенерго» запевнили: «Завершити роботи і відновити подачу гарячої води планують сьогодні, 13 листопада».

У «Львівтеплоенерго» повідомили сьогодні, 13 листопада: «Гаряча вода не подається до 17 будинків. Не отримують гарячу воду будинки №64 та №74 на вулиці Науковій у Франківському районі. Причина відсутності гарячого водопостачання – ліквідація пориву трубопроводу гарячого водопостачання від ЦТП на вулиці Науковаій 58а. Завершити роботи і відновити подачу гарячої води планують сьогодні, 13 листопада».

«Не отримують гарячу воду будинки №47, №49, №53, №55, №57, №59, № 61, №63 та №65 на вулиці Стрийській у Сихівському районі. Причина відсутності -  порив трубопроводу ГВП від ЦТП на вулиці Гашека, 17а. Завершити роботи і відновити подачу гарячої води планують сьогодні, 13 листопада», – поінформували також у «Львівтеплоенерго»

«Будинки №2, №4 та №6 на вулиці Миколайчука, №27 вулиці Мазепи й №7 вулиці Плуговій у Шевченківському районі.не отримують гарячу воду через порив трубопроводу ГВП від ЦТП на вулиці Миколайчука, 14б. Завершити роботи і відновити подачу гарячої води планують сьогодні, 13 листопада», – розповіли також у «Львівтеплоенерго».

«Будинок №6 на вулиці Студинського не отримує гарячу воду через порив внутрішньобудинкової системи. Завершити роботи і відновити подачу гарячої води планують сьогодні, 13 листопада», – повідомили також у «Львівтеплоенерго».

Про це поінформували сьогодні, 13 листопада, в прес-службі Львівської міськради.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів