Аварійні бригади повертають електропостачання знеструмленим львів’янам

09:15 23 травня 2017 р.

У понеділок, 22 травня, у Львові зафіксували три порушення в роботі систем електропостачання.

Зокрема, в понеділок, 22 травня, о 18:10 унаслідок пошкоджень в міських електромережах були знеструмлені мешканці вулиць Городоцької, Хотинської та  Ярослава Мудрого у Залізничному районі Львова й площі Кропивницького та вулиці Озаркевича та прилеглих бічних у Галицькому. Аварійна бригада Львівських міських електромереж встигла повернути до першої години ночі 23 травня електропостачання усім знеструмленим, окрім мешканців будинку №65 на вулиці Городоцькій, де роботи будуть продовжені вранці у вівторок.

А в понеділок, 22 травня, близько 19:00 унаслідок пошкоджень в міських електромережах була знеструмлена частина мешканців вулиць Коновальця, Рудницького й Труша у Франківському районі Львова. Аварійна бригада Львівських міських електромереж повернула їм електропостачання о першій годині ночі 23 травня.

Натомість у понеділок, 22 травня, близько 20:00 унаслідок пошкоджень в міських електромережах були знеструмлені мешканці вулиці Гоголя в Галицькому районі Львова. Аварійна бригада Львівських міських електромереж продовжить роботи з ліквідації цих пошкоджень 23 травня.

Про це повідомили сьогодні, 23 травня, в департаменті з питань цивільного захисту Львівської обласної державної адміністрації.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів