Активісти протестували під вікнами Львівської митниці

16:42 11 січня 2019 р.

Фото до новини


Фото: varta1.com.ua

Під вікнами Львівської митниці ДФС на вулиці Костюшка зібралися представники ГІ «Рух за Людські права», ГО «Рабів до Раю не пускають», ГІ «Доста Львів» та інших організацій.

Про це повідомили на порталі оперативних новин «Varta1», де також розповіли: «Акцивісти декількох громадських організацій завітали в п’ятницю, 11 січня, до сумського «заробітчанина» – заступника начальника управління протидії митним правопорушенням та міжнародної взаємодії Олександра Мухи, якого називають ставлеником Насірова і Фірсова. Йому закидають, що він вирішив «замовити активістів» (про що повідомляло видання «Гостра правда»).

«За визначенням активістів, вони прийшли до скандально призначеного чиновника, щоб той нарешті «наївся» грошей і поїхав назад на Сумщину. З цією метою використали сувенірні євро», – поінформували також на порталі «Varta1».

Громадський діяч та керівник ГО «Рабів до Раю не пускають» Іван Спринський визначив мету сьогоднішньої акції: «Ми вимагаємо щоб Муха забирався з Львівщини і Кривіцький з Фірсовим припинили брудну практику «парашутистів-заробітчан». Відтак активісти повідомили, що основною вимогою акцій на митниці є проведення прозорих конкурсів на всі посади та припинення практики поборів і схем на митниці».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів