Аеропорт «Львів» скасував через туман рейси

16:12 20 жовтня 2017 р.

Фото до новини


Фото: зі сторінки міжнародного аеропорту «Львів» імені Данила Галицького в інтернет-мережі «Facebook»

Літак із Бидгоща був перенаправлений у Варшаву.

У міжнародному аеропорту «Львів» імені Данила Галицького повідомили в п’ятницю: «Сьогодні, 20 жовтня, у зв’язку з несприятливими погодними умовами були скасовані два рейси – «LOT741» Бидгощ-Львів (час прибуття –05:30) та «LOT758» Львів-Варшава (час відправлення –06:20), а також затриманий рейс «AUA384» Львів-Відень (час відправлення – 05:20. Крім цього, рейси «LOT743/744» Познань-Львів-Познань були відмінено через технічні причини.

«Суттєве погіршення погодних умов цієї доби зафіксовано о 01:51 з показником горизонтальної видимості у 100 метрів, вертикальна видимість – ясно. О 03:00 горизонтальна видимість становила 100 метрів, вертикальна – 120 метрів. Показник горизонтальної видимості поступово погіршувався і з 05:24 складав 50 метрів. Вертикальна видимість з 03:30 також почала погіршуватися і з 05:11 становила 30 метрів», – поінформували також в аеропорту.

«Відповідно до прийнятого командиром повітряного судна рішення, яке є кінцевим щодо заходження на посадку, рейс із Бидгоща був перенаправлений у Варшаву, де літак приземлився о 06:15 Пасажири, які мали відлітати зі Львова до Варшави, будуть відправлені найближчим рейсом до Варшави. Частина пасажирів рейсу до Відня будуть відправлені сьогодні рейсом до Відня, а частина – завтра рейсом до Мюнхена», – повідомили також в аеропорту.

«ДП «МА «Львів» імені Данила Галицького» працює над введенням ІІ категорії заходу на посадку ICAO, за наявності якої повітряні судна можуть здійснювати посадку при горизонтальній видимості не менше 350 метрів і вертикальній видимості не менше 30 метрів. Проте навіть наявність в аеропорту на сьогоднішній день вказаної категорії не забезпечила б посадку вищевказаних повітряних суден», – поінформували також на сторінці міжнародного аеропорту «Львів» імені Данила Галицького в інтернет-мережі «Facebook», де також опублікували фоторепортаж з летовища.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів