Адмінкомісія оштрафувала за пластикові вікна десятьох львів’ян

10:35 24 квітня 2018 р.

Фото до новини


Фото: tvoemisto.tv

24 квітня відбулося чергове засідання адмінкомісії, створеної при викокомі ЛМР щодо правопорушення законодавства про охорону історичної спадщини.

Про це повідомили сьогодні, 24 квітня, в прес-службі Львівської міськради, де також розповіли: «Комісія розглянула 17 протоколів щодо незаконних дій фізичних осіб на об’єктах культурної спадщини Львова в центральній частині міста (встановлення пластикових вікон замість дерев’яних). Зокрема – на вулицях Галицькій, Сербській, Староєврейській і Руській та площі Ринок».

«Розгляд семи протоколів перенесли на доопрацювання, а щодо десятьох накладено штрафи на фізичних осіб у розмірі 850 і 1700 гривень», – поінформували також у міськраді.

Заступник міського голови з питань розвитку Андрій Москаленко наголосив: «Мета нашої комісії – не накласти максимальну кількість штрафів, а заохотити мешканців дбати про свій будинок, який є історичною пам’яткою, ставити дерев’яні вікна. Є програми співфінасування і ми готові допомогти і в різний спосіб сприяти мешканцям встановити дерев`яні вікна».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів