Адмінкомісія міськради оштрафувала шістьох львів’ян

13:20 18 грудня 2018 р.

Фото до новини


Фото: city-adm.lviv.ua

У вівторок, 18 грудня, на засіданні адміністративної комісії при виконавчому комітеті ЛМР щодо порушення законодавства про охорону історичної спадщини було розглянули протоколи щодо незаконних дій на вісьмох об’єктах культурної спадщини Львова, які вчинили фізичні та юридичні особи (заміна дерев’яних вікон на пластикові, перепланування).

Про це повідомили у вівторок, 18 грудня, в прес-службі Львівської міськради, де також розповіли: «Було накладено максимальні штрафи в розмірі 1700 гривень на шістьох фізичних осіб, а розгляд двох протоколів, складених на юридичних осіб, перенесли.
Зокрема, адміністративна комісія наклала максимальний штраф у розмірі 1700 гривень на власника нежитлових приміщень – фізичну особу, яка провела роботи з перепланування в будинку на вулиці Дорошенка, 59, а також на власників квартир у будинках №67 на вулиці Городоцька, №23 на вулиці Дорошенка й №7 на вулиці Конотопській».

«Щодо порушень, вчинених юридичними особами, то комісія повторно розглянула порушення по заміні 14 дерев’яних вікон у будинку №41 на вулиці Дорошенка (факультет ЛНУ імені Івана Франка). Присутній на засіданні комісії представник університету доповів, що укладено угоду з підрядником, який проведе роботи з ліквідації усіх зауважень до вікон, які виникли. На проведення цих робіт визначено термін – до 1 березня 2019 року», – поінформували в ЛМР.

«Також комісія розглянула справу про порушення вчинене юридичною особою в будинку №5 на площі Ринок, провівши перепланування у нежитлових приміщеннях. Розгляд справи перенесено до наступного засідання. Порушнику буде скеровано листи з вимогою надати пояснення і дозвільні документи на проведення робіт», – повідомили в прес-службі Львівської міськради.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів