94 львівських рятувальників отримали чергові спецзвання

10:55 25 червня 2016 р.

Фото до новини


Фото: прес-служба Львівського обласного управління ДСНС

Генерал-майор служби цивільного заходу Сергій Дмитровський вручив співробітникам нові погони.

«24 червня у Львівському обласному управлінні ДСНС України відбулася значуща подія для рятувальників – отримання звання», – повідомили сьогодні, 25 червня, в прес-службі Львівського обласного управління ДСНС України, де також розповіли подробиці:

«З нагоди дня Конституції та за досягнення значних показників в службовій діяльності, відвагу та мужність під час несення служби 94 працівники Львівського гарнізону отримали спеціальні звання. На урочистій нараді начальник Львівського обласного управління ДСНС України, генерал-майор служби цивільного заходу Сергій Дмитровський вручив нові погони співробітникам, яким присвоєні чергові спеціальні звання начальницького складу.

Трішки хвилюючись, але впевнено роблячи крок, струнко виходили підтягнуті молоді чоловіки та жінки за новими погонами. Надзвичайники, отримуючи новенькі погони з зірками запевняли: «Служу українському народові!».

Своєю чергою Сергій Дмитровський побажав рятувальникам і надалі гідно нести службу, добросовісно виконувати свої професійні обов’язки, рівнятися в роботі на кращих та не зупинятись на досягнутому, добробуту вдома, щасливої долі та впевненості на обраному шляху».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів