81 населений пункт на Львівщині ще знеструмлені

09:40 11 грудня 2017 р.

Фото до новини


Фото: loda.gov.ua

В облдержадміністрації запевнили: «Тривають роботи з відновлення електропостачання населених пунктів, що були знеструмлені в ніч на 10 грудня та зранку 11 грудня внаслідок ускладнення погодних умов».

Про це повідомили сьогодні, 11 грудня, в прес-службі Львівської облдержадміністрації, де також розповіли: «Пориви швального вітру до 20 метрів за секунду спричинили відключення семи ліній електропередач 6-10 кВ повністю та 10 ліній частково. За оперативною інформацією департаменту з питань цивільного захисту Львівської ОДА, знеструмленими на 7:00 ранку залишаються 81 населений пункт у шістьох районах області, з них 59 – повністю, а 22 – частково».

«Найбільше знеструмлених домівок – у Старосамбірському, Мостиському та Турківському районах. Через пошкодження міських електромереж частково без електропостачання залишились мешканці окремих вулиць міста Борислав. До відновлення електропостачання задіяні 27 бригад ПрАТ «Львівобленерго» у складі 136 осіб та 31 одиниці техніки», – поінформували також у прес-службі Львівської облдержадміністрації.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів