80-річний львів’янин дивом уник навіть ушкоджень унаслідок наїзду локомотива

18:38 27 травня 2015 р.

Фото до новини


Фото: vk.me

Як пояснив дідусь, він у ранньому віці частково втратив слух, тому не чув звукових сигналів локомотива.

На перегоні «Львів-Персенківка» на зупиночній платформі станція Городоцька локомотивом здійснено наїзд на 80-річного львів’янина. Однак тілесних ушкоджень у чоловіка не виявлено.

Машиніст локомотива застосував екстрене гальмування для негайної його зупинки з метою уникнення наїзду на людину. Чоловік знаходився на залізничній колії та не реагував на звукові сигнали локомотива.

Попередити наїзд не вдалось. Чоловіка оглянув лікар-терапевт невідкладної швидкої медичної допомоги, тілесних ушкоджень у нього не виявлено.

80-річного дідуся відпущено по місцю проживання. Як пояснив дідусь, він у ранньому віці частково втратив слух, тому не чув звукових сигналів локомотива. Крім цього, він не міг пояснити, що саме він робив на залізничній колії, посилаючись на проблеми з пам'ятю.

Повідомляючи про це сьогодні, 27 травня, в прес-службі управління МВС України

на Львівській залізниці також додали:

«Порушення правил безпеки на залізничному транспорті є нагальною проблемою, на яку постійно звертають увагу і працівники транспортної міліції, і працівники Укрзалізниці. Однак, як свідчить статистика, травмування залізничним транспортом внаслідок порушення громадянами правил поведінки на об’єктах залізничного транспорту продовжують мати місце.

Серед травмованих нерідко є діти та громадяни похилого віку. Отож, громадянам слід мати на увазі, що обачне поводження на залізничному транспорті є запорукою їхнього життя та здоров'я.

Самостійне та безцільне перебування дітей та людей похилого віку на залізниці часто призводить до біди. Залізнична магістраль є джерелом підвищеної небезпеки та не призначена для дитячих розваг та самостійної подорожі».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів