8 квітня опалювальний сезон у Львові буде завершено

18:25 7 квітня 2020 р.

Фото до новини

Однак подача опалення до закладів охорони здоров’я (лікарні, поліклініки) буде здійснюватися на підставі листів-звернень.

Як повідомила Ірина Маруняк, заступниця міського голови Львова з питань житлово-комунального господарства, проаналізувавши температуру зовнішнього повітря, від завтра, 8 квітня, офіційно завершується опалювальний сезон 2019−2020 року. Проте подача опалення до закладів охорони здоров’я (лікарні, поліклініки) буде здійснюватися на підставі листів-звернень.

«За інформацією Гідрометцентру, за останні три доби середня температура зовнішнього повітря є вищою + 8 градусів, і відповідно до чинного законодавства це дає підстави для офіційного завершення опалювального сезону. Тому, проаналізувавши погодні умови, та з огляду на звернення мешканців на Гарячу лінію про те, що надворі тепло і тепло в квартирах, було прийнято рішення про завершення опалювального сезону з 8 квітня. Не призупинення, а завершення. Отож, від завтра ми завершуємо опалювальний сезон для населення, а до медичних установ готові подавати тепло на основі листів-звернень від керівників цих закладів", — повідомила Ірина Маруняк.

Пресслужба ЛМР нагадує, що відповідно до розпорядження міського голови Львова, з 2 квітня, офіційно завершився опалювальний сезон для закладів освіти - міських шкіл і садочків.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

 

новобудови Львів