7-9 березня у Львові чергуватимуть бригади водоканалу й теплоенергетиків

16:34 6 березня 2015 р.

Фото до новини


Фото: прес-служба Львівської міськради

Як повідомили в п’ятницю «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, 7-9 березня, у зв’язку з вихідними днями, за стабільною роботою об’єктів тепло - і водопостачання та водовідведення міста стежитимуть чергові бригади комунальників.

«Як повідомили у ЛМКП «Львівтеплоенерго», у зв’язку з вихідними днями з 7 по 9 березня, на підприємстві працюватимуть чергові бригади, що стежитимуть за стабільною роботою об’єктів теплопостачання. У ЛМКП «Львівтеплоенерго» розповіли також:

«Підприємство працюватиме у звичному режимі, здійснюючи подачу тепла і гарячої води до усіх споживачів. У випадку виникнення аварійних ситуацій, а ми сподіваємося таких не буде, їх оперативно усуватимуть. Телефон нашої диспетчерської працює цілодобово, тому кожен може туди звернутися за номером 15-85».

Як повідомили у ЛМКП «Львівводоканал», 7,8,9 березня на цьому підприємстві – вихідні дні. Однак, у вказані дні працюватимуть чергові бригади, що стежитимуть за стабільною подачею водопостачання, працівники лабораторії перевірятимуть якість питної води. 

За словами головного інженера ЛМКП «Львівводоканал» Олекси Макогона, сформовано графік чергування працівників у вихідні дні, щоб забезпечити контроль за роботою систем водопостачання та водовідведення міста. «У випадку виникнення аварійних ситуацій, їх оперативно усуватимуть чергові бригади. Телефон нашої диспетчерської працює цілодобово, тому кожен може туди звернутися за номером 15-51 або 276-20-50», – розповів Олекса Макогін».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів