6 жовтня у Львові запрацює новий автобусний маршрут №54

16:33 26 вересня 2014 р.

Фото до новини


Фото: tvoemisto.tv

Як повідомили в п'ятницю «Щоденному Львову» в прес-службі міської ради, новий автобусний маршрут №54 курсуватиме між вулицею Незалежності України в Брюховичах і дитячою поліклінікою на проспекті Червоної Калини.

У прес-службі міської ради повідомили сьогодні, 26 вересня, «Щоденному Львову», що, відповідно до рішення виконавчого комітету ЛМР, 6 жовтня запрацює новий автобусний маршрут зі сполученням смт Брюховичі (вулиця Незалежності України) – проспект Червоної Калини (дитяча поліклініка). В повідомленні також конкретизують

«Як розповів начальник управління транспорту та зв’язку ЛМР Віктор Щир, відповідно до результатів конкурсу, обслуговуватиме маршрут АТП – 14630. «На маршруті працюватиме 10-15 автобусів типу «Богдан» та «Еталон», інтервал руху складатиме 10-15 хв. Автобуси курсуватимуть з 6:30 год. до 22:30 год.», - сказав Віктор Щир.

Автобуси №54 курсуватимуть так: проспект Червоної Калини – вулиця Угорська – вулиця Панаса Мирного – вулиця Франка – вулиця Вітовського – вулиця Вербицького – вулиця Бандери – вулиця Коротка – вулиця Братів Міхновських – вулиця Сорохтея – вулиця Бортнянського – вулиця Луцького – вулиця Шевченка – вулиця Брюховицька – вулиця Незалежності України (смт Брюховичі).

Відповідний маршрут відкрили за результатами звернень до міського голови мешканців смт Брюховичі та мешканців вул.Брюховицької. Віктор Щир також повідомив:

«Спочатку планували, що кінцева зупинка буде вкінці вулиці Брюховицької, але було звернення голови селищної ради продовжити його до вулиці Незалежності України, де розміщено дитячий інтернат. Ми не стали продовжувати його до Санта-Барбари, куди традиційна на Сихові їздять автобуси, а зробили кінцевий маршрут біля дитячої поліклініки.

Даний маршрут покращує транспортне сполучення мешканців вулиці Брюховицької, дозволить мешканцям зручніше добиратися до судів, що на вулиці Стороженка. Покращить транспортне сполучення і мешканцям Нового Львова і мешканцям Сихова, які живуть у районі верхнього «Шувару».

Як додав Віктор Щир, зараз управління транспорту та зв’язку ЛМР працює над розробленням ще одного нового маршруту №55, який би сполучав госпіталь ветеранів у Винниках з лікарнею швидкої допомоги у Львові».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів