6 вересня на вулиці Стрийській у Львові працюватиме евакуатор і 100 автоінспекторів

15:32 3 вересня 2013 р.

На дорозі до стадіону "АРЕНА ЛЬВІВ" будуть розміщені пости ДАІ, а в село Сокільники обмежать заїзд автотранспорту

6 вересня у Львові на стадіоні «Арена Львів» відбудеться міжнародний кваліфікаційний матч на Кубок світу ФІФА 2014 в Бразилії між національними збірними командами України та Сан-Марино. На дорозі до стадіону будуть розміщені пости ДАІ, які регулюватимуть рух транспорту.

Державтоінспекції просить, щоб уболівальники користувались громадським транспортом, оскільки паркувальних місць біля стадіону є 4,5 тис, а прогнозується в 2 рази більша кількість автомобілів. Також є прохання до власників авто не залишати транспортні засоби на вулиці Стрийській, оскільки тут працюватиме евакуатор.

"У селі Сокільники буде обмежений проїзд транспорту, проїзд буде дозволений тільки для мешканцям села», - повідомив Дмитро Савицький, начальник сектору організації дорожнього руху відділу ДАІ м. Львова.

Як зазначив в.о. начальника управління транспорту і зв’язку Олег Вілюра, для стоянки приватних таксі також буде передбачено дві парковки.

«Перша – це технічна зупинка біля готелю «Катерина», звідти буде можливість виїхати відразу на кільце і там буде встановлений знак. Друга парковка – це вулиця Вернадського, якщо там будуть пасажири, ми пропонуємо таксистам скористатись цією ділянкою, щоб забирати клієнтів.

На відрізку від іподрому до автовокзалу будуть працювати посилені пости ДАІ, які будуть унеможливлювати паркування як приватного транспорту, так і таксистів на цьому відрізку, адже саме на відрізку від повороту на дорогу №7 і до іподрому будуть шикуватись шатл-баси, що везтимуть вболівальників. Після матчу зупинка на вулиці Сокільницькій буде використовуватись для посадки пасажирів. Ми маємо домовленість з Державтоінспекцією, що на відрізку до стадіону будуть посилені наряди, на цій ділянці працюватимуть понад 100 автоінспекторів», - розповів Олег Вілюра.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

 

новобудови Львів