47 львівських патрульних навчаються контраварійному водінню

17:10 5 жовтня 2017 р.

Фото до новини


Фото: зі сторінки управління патрульної поліції Львова в інтернет-мережі «Facebook»

Поліціянти, які пройдуть курс контраварійного водіння, ділитимуться здобутими навичками зі своїми колегами.

В управлінні патрульної поліції повідомили в четвер, 5 жовтня, що відсьогодні 47 його працівників розпочали навчатися контраварійному водінню. Його курс складається з на трьох етапів – теорії, водіння з коментарями й практичного водіння. Організували його Консультативна місія Європейського союзу «EUAM Ukraine» та Автоакадемія водійської майстерності.

Спеціаліст з загальної правоохоронної діяльності Консультативної місії Європейського союзу Петро Горпинчук запевнив: «Вже після шестигодинного теоретичного курсу, патрульні зовсім по іншому керуватимуть під час водіння з коментарями. Кожен хто проходить навчання дві години їздитиме з інструктором вулицями Львова. Спочатку патрульні розповідатимуть, що вони роблять, а тоді інструктори вказуватимуть на помилки і на вдалі моменти. Звичайно, найцікавіша частина навчання – третя. Водіння в екстремальних умовах біля «Арени Львів». Наприкінці навчання кожен пройде іспити і отримає бал водійської майстерності, який зазначимо в сертифікатах».

Натомість начальник управління патрульної поліції у Львові Роман Пилипенко наголосив: ««Патрульний повинен постійно працювати над своїми вміннями, навичками, поглиблювати знання. Зокрема, це стрільби, навчання законодавства, а так як значну частину часу інспектори проводять за кермом – вдосконалення майстерності водіння не менш важливе. Це дозволить патрульним безпечно і в найкоротший термін приїжджати на виклики».

«Загалом навчання пройдуть 47 патрульних Львова, які згодом здобутими навичками ділитимуться з колегами. Такі навчання вже відбулися в Києві та Харкові», – поінформували також на сторінці управління патрульної поліції Львова в інтернет-мережі «Facebook» та опублікували фото репортаж із навчань.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів