4 жовтня експерти з Польщі навчатимуть у Львові охороні громадського порядку

19:55 1 жовтня 2014 р.

safe-city.com.ua

safe-city.com.ua
Фото: Інформаційно-практичний центр на площі Ринок у Львові

Як повідомили в середу «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, у суботу з 17:00 до 18:00 в приміщенні Інформаційно-практичного центру на площі Ринок відбудеться також відкритий майстер-клас з питань особистого захисту та психологічної саморегуляції

У прес-службі міської ради повідомили в середу «Щоденному Львову», що 4 жовтня експерти світового рівня представлять у нашому місті кращі світові практики управління кризовими ситуаціями та врегулювання конфліктів. У повідомленні також конкретизують:

«Роберт Персона, експерт із антитерористичних заходів у Польщі, та Ґжеґож Адамчик, експерт із психологічної підготовки екіпажів кораблів, яким існує загроза захоплення Сомалійськими піратами, проведуть навчання з питань запобігання тероризму у місцях масового скупчення людей. Спеціально для міста пройдуть семінари з питань комунікацій та організації команд для запобігання потенційним загрозам, будуть представлені алгоритми поведінки у полоні та при відкритому нападі злочинців.

Навчання відбудуться 4 жовтня у Львові спеціально для громадських та державних формувань, що відповідають за охорону громадського порядку. Також в рамках візиту відбудеться відкритий майстер-клас з питань особистого захисту та психологічної саморегуляції з 17:00 до 18:00 в приміщенні Інформаційно-практичного центру на площі Ринок.  Організатор навчань Тетяна Карпюк зазначила:

«Саме сьогодні ми зіткнулися з ситуацією, коли лише ми самі спроможні захистити наші домівки. Життєво необхідно знати, а головне вміти, вистояти у кризовий час як фізично, так і психологічно.

Експертом не є люди, які добилися знань з книжок, а які працювали в реальних умовах і навчились успішно долати кризові ситуації. Це велика честь сьогодні приймати у Львові експертів саме такого рівня, які зможуть не лише пояснити, але й надати практичні рекомендації для моральної та фізичної стійкості громади»

Для попередньої реєстрації необхідно зареєструватися за е-мейлом razom@centerci.org. Подія організована Центром Кризової Інтервенції «СІС» за сприяння Львівської міської ради. 

Довідка

Центр Кризової Інтервенції (Crisis Intervention Сenter, СІС) створений для забезпечення ефективності врегулювання громадянських, регіональних та міжнародних конфліктів, становленню миру та громадянського суспільства в Україні та за її межами. Центр Кризової Інтервенції працює за моделлю поєднання трьох напрямів: психотерапії, врегулювання збройних конфліктів та управління миром. 

Центр Кризової Інтервенції реалізовує програми спрямовані на підвищення психологічної гнучкості громади міста, регіону та області для покращення фізичної та психологічної безпеки населення на час збройного конфлікту, війни чи надзвичайної ситуації іншого природного чи техногенного характеру, розробляє та впроваджує кращі навчальні практики з управління конфліктами, організовує роботи з постраждалими учасниками подій на Майдані й АТО та реалізує кампанію «Безпечне місто» разом з іншими організаціями. 

Тетяна Карпюк, засновник «Центру Кризової Інтервенції», науковець, фахівець з політичного екстремізму, аналітик з питань врегулювання конфліктів, має досвід роботи у гарячих точках на Близькому Сході (Ірак, Палестина, Єгипет, Туреччина), входить до складу експертної групи Безпеки міста Львова, проводить консультації з питань антитерористичних заходів, автор статті «Злочини проти людства» в енциклопедії політичної думки Америки за ред. М. Гібсона».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів